Update: Nieuwe PSA opties!

Na veel vraag van klanten zijn we verheugd aan te kondigen dat we vanaf vandaag nog meer PSA opties aanbieden!
 
Deze PSA opties zijn zeer specifiek en zullen waarschijnlijk niet zo populair zijn als de reguliere PSA opties die we al hadden. Daarom hebben al deze nieuwe producten een nieuw soort deadline.
 
Deze nieuwe producten worden slechts eenmaal per 3 maanden – aan het einde van elk kwartaal – verwerkt. Op deze manier kunnen we de bestellingen voor deze speciale opties meer samen laten komen en een groter volume voor deze opbouwen om zo verzendkosten te besparen.

PSA Pack

Velen van jullie wisten al dat het ook mogelijk is om sealed boosterb packs bij PSA te graden. Nu kan je deze ook via HiroGrading insturen!

PSA Jumbo

Extra grote kaarten, zoals je ze in vele verpakkingen van de Pokémon TCG vindt, kunnen nu ook bij PSA via HiroGrading gestuurd worden.

PSA Signature

Gehandtekende kaarten, vaak door de artiest van een kaart, zijn erg zeldzaam. Deze kunnen nu ook via ons bij PSA gegrade worden. Zowel de handtekening als de kaart zullen beoordeeld worden. Deze kaarten ontvangen dus 2 grades!

PSA Reholder

De PSA Reholder is bedoeld voor mensen die een kaart hebben die al is beoordeeld door PSA, maar die willen upgraden in een nieuw jasje.
 
PSA veranderde een paar keer het ontwerp van zowel hun cases als hun labels.
 
Door kaarten in te sturen als PSA Reholder, zal de kaart in de nieuwste PSA case gestopt worden en ook het nieuwste PSA label krijgen.
 
Houd er rekening mee dat het daadwerkelijke cijfer van de kaart en het certificeringsnummer van de kaart niet worden gewijzigd!