HiroGrading

h4 img3
Question and answers

Veelgestelde vragen

Een vraag? Mischien vindt je het antwoord wel hier. Geen antwoord op je vraag gevonden? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Wij zijn momenteel middelman voor de 3 grootste Amerikaanse gradingbedrijven zijnde: PSA, BECKETT & CGC.

Pokémon, Yu-Gi-Oh!, Disney Lorcana, Magic, Dragon Ball Super, Final Fantasy TCG, Fire Emblem Cipher, Flesh and Blood, Force of Will, Harry Potter, MetaZoo, My Hero Academia, Wiess Schwarz , World of Warcraft.

 

Staat jouw cardgame niet in bovensteende lijst? Dan is het mogelijks alsnog mogelijk deze te laten graden via ons! Neem even contact op!

Een kaart graden kan je opvatten als een kaart laten beoordelen. Een expert zal je kaart inspecteren en deze dan 1 of meerdere scores geven.

Is deze score toegekend zal je kaart in een harde case gestopt worden waar deze niet meer uitgehaald kan worden. Dit garandeert dat de kaart niet meer beschadigd kan worden en de score dus steeds zal kloppen.

 • Je kaart is beschermd
 • Je kaart wordt meer waard
 • Mogelijks vlottere verkoop

Het graden van ruilkaarten bij Amerikaanse grading bedrijven is minder evident dan het lijkt.

Wanneer je voor onze service kiest moet je jouw geen zorgen maken over de  verzending, verzekering, douanekosten.. en alle andere administratieve rompslomp die daar bij komt kijken.

Veel mensen sturen maar een klein volume aan kaarten wat het dan zelfs duurder/niet waard maakt om dit zelf te doen. Verzendings- en verzekeringskosten lopen al snel op als je pakketjes heen en weer van Amerika stuurt.

Omdat wij mikken op een hoger volume en minder winstmarge zal je altijd een zeer gunstig tarief betalen voor onze diensten.

Wij maken gebruik van premium verzendopties en verzekeringen. Hierdoor komen onze zendingen zeer snel (meestal binnen 48 uur) aan bij onze partners en hebben wij ook een erg laag risico op fouten.

Het stelt je gerust dat je kaarten in veilige handen zijn bij een team met al meer dan 30 jaar gecombineerde ervaring in de hobby en verzamelen van TCG’s

Jouw kaarten worden zeer zorgvuldig behandeld, juist en correct advies zit mee in de prijs die je betaald om je kaarten te laten graden.

Het doel van HiroGrading is een correcte service verlenen, wij willen graag dat je weet wat je kan verwachten om teleurstellingen te voorkomen.

Zodanig dat je meer en vaker wilt graden, genot hebt van je prestaties op grading vlak en zo ook langer in de hobby blijft.

Wij van HiroGrading vinden dat grading voor iedereen moet zijn, graden kan dus al vanaf 1 kaart.

Subgrades zijn de 4 cijfers onder je totale grade die staan voor: Centering, Surface, Edges & Corners.

Deze geven je beter zicht hoe je totale grade tot stand gekomen is (alleen mogelijk bij Beckett/CGC).

Je kunt deze opvolgen door in te loggen in je persoonlijke account.

De status van je kaarten zal continu geüpdatet worden tijdens het proces.

Voor nieuws en algemene updates over onze service kun je altijd onze Facebookgroep volgen waar permanent een spreadsheet staat met de status van onze zendingen te vinden is.

Elke maand zullen we een grading deadline vastleggen. Deze kan verschillend zijn maand per maand. Deze staat altijd vastgepind bovenaan op onze website.

De omlooptijden die we op onze website hebben staan, zijn de tijden waarop we de kaarten momenteel terug zien van onze grading partners. Jammer genoeg kan het altijd zijn dat door ongewone drukte of onvoorziene omstandigheden deze omlooptijd langer duurt dan aangegeven. We hebben zeer goed contact met onze grading partners en spelen kort op de bal om info te vragen indien een zending iets langer duurt dan normaal.

We bekijken voortdurend de beste opties om te laten graden, soms kan het zijn dat we een service even buiten aanbieding zetten omdat een andere tier/service momenteel efficienter is of dat onze grading partner deze momenteel tijdelijk niet meer kan aanbieden.

HiroGrading staat voor kaartgarantie, duplicaten van verschillende kaarten zullen wij zoveel mogelijk spreiden in onze inzending. Alsook krijgt jouw kaart een specifieke nummer toegewezen in de inzending wanneer wij deze opsturen en zijn mix ups zo goed als onmogelijk.

We zullen jouw kaarten reeds behandelen en klaar maken voor de volgende grading deadline. In de tussentijd zullen de kaarten op een veilige locatie bewaard worden.

h4 img3
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Shopping cart close